http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Opaca

Procurio Witcher 3 gameplay video

The-Witcher-3
Datum objave:
01.09.2013 13:01
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
The Witcher 3: Wild Hunt zaključuje priču o protagonistu serijala, Geraltu of Riviae

Prema riječima studija, The Witcher 3 imat će živi, masovni svijet koji će biti veći od bilo kojeg RPG-a u modernog RPG povijesti.


CD Projekt RED The Witcher 3 opisuje kao '20% veći od Skyrima', a studio očekuje da će igračima biti potrebno oko 100 sati igre da završe glavnu priču i open-world kvestove.


Igra će raditi na REDengineu 3 koji je CD Projekt razvio specifično za nelinearne, open-world RPG-ove. Kao i u prošla dva nastavka, igrači su suočeni s glavnom pričom koja nosi nekoliko različitih izbora te shodno tome i različite posljedice tih odluka. The Witcher 3 neće imati loading screenove, već će se igrači neograničeno kretati prekrasnim i opasnim svijetom The Witchera 3.


The Witcher 3: Wild Hunt najavljen je za sljedeću godinu, a izlazi za PC, Xbox One i Playstation 4.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije