http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'enemy within'

Novi DLC za XCOM: Enemy Unknown prevelik za konzole

xcom
Datum objave:
03.09.2013 09:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Enemy Within' u formi DLC-a pojaviti će se samo na PC platformi. Ukoliko ga želite zaigrati na konzolama, morati ćete kupiti novo, prošireno izdanje igre

'Što se PC-a tiče, tu nije bilo pretjeranog razmišljanja. No, konzole su drugačija priča. DLC je prevelik, a s obzirom da želimo isti sadržaj dostaviti i na konzole, morali smo to učiniti u obliku samostalne ekspanzije na zasebnom disku.' – izjavio je Garth DeAngelis, producent u Firaxis Games studiju.

 

Dakle, ukoliko ste vlasnik PlayStationa 3 ili Xboxa 360 i imate originalnu igru – žao nam je. Naime, kako bi zaigrali 'Enemy Within' ne preostaje vam ništa drugo doli kupiti XCOM: Enemy Unknown – Commander Edition – izdanje koje sadrži igru, Slingshot i Elite Soldier add-onove i na kraju – 'Enemy Within'.

 

Da se radi o zaista velikom proširenju govori i njegova cijena za PC i Mac platforme koja će iznositi punih 30 američkih dolara.

 

Osim novina, 'Enemy Within' unosi brojne promjene i u samu srž 'Enemy Unknown'-a, što je još jedan razlog, naglašavaju iz Firaxisa, što se za konzole mora kupiti cijelo reizdanje. Još jedan od dokaza da je aktualna generacija zaista na izmaku snaga.

 

Naravno, tu je i novi trailer za ekspanziju;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije