http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONZOLA VEĆ U PROIZVODNJI

Procesor Xbox Onea ubrzan za 10%

Xbox-One
Datum objave:
04.09.2013 13:15
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nadolazeća Microsoftova konzola napokon je ušla u proizvodni proces kako bi bila spremna za lansiranje u studenom

Prije nekoliko mjeseci Microsoft je objavio da je povećao takt grafičke kartice u Xbox One konzoli. Ona je, unatoč tome, i dalje inferiorna onoj u PlayStationu 4. Najnovija je pak vijest da je povećan i takt procesora i to s 1,6 na 1,75 GHz. Tim povećanjem dobiti će se performance veće za nešto više od 9%.

 

Iako datum izlaska konzole još uvijek nije poznat, konzola je upravo počela silaziti s trake nekog pogona u prostranstvima Kine, objavio je Yusef Mehdi iz Microsofta. Podsjećamo, konzola će stajati 499$, čak stotinu dolara više od PlayStation 4 koji će se na tržištu pojaviti 15. studenog. Microsoft tu cijenu opravdava Kinectom, a šok u Europi pokušavaju umanjiti besplatnim primjerkom FIFA-e 14 za sve one koji su konzolu kupili u pretprodaji.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije