http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

hackirati grad

Watch Dogs: 14 minuta gameplayja

watchdogs
Datum objave:
05.09.2013 11:56
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je objavio vrlo opširni gameplay video jednog od najisčekivanijih naslova ove godine

Prije nekoliko tjedana Ubisoft je objavio vrlo kratki trailer za Watch Dogs u kojemu je glavnu ulogu imala glumica Aisha Tyler, učestala suradnica Ubisofta. Trailer koji je trebao biti smiješan igrače je ostavio pomalo zbunjenima. Naime, grafika u traileru bila je potpuno očajna. Mnogi su na to zaključili da je trailer sačinjen od materijala snimljenih na Xboxu 360 ili PlayStationu 3, no, toplo se nadamo da će igra na tim platformama izgledati puno bolje.

 

Dakako, verzija za PlayStation 4, Xbox One i posebice PC izgledati će mnogo bolje, iako, čak ni najnoviji trailer ne izgleda toliko dobro koliko su izgledali oni prvi traileri po najavi igre. Ubisoft je očito shvatio da ono što pogoni snažan PC ne mogu čak ni tek nadolazeće konzole iz Sonyja i Microsofta. Na kraju krajeva, nije sve u grafici, ali je interesantno zapaziti kako se stvari odvijaju na tom planu kako je izlazak igre sve bliži.

 

Ubisoft je pak sad objavio najnoviji prohod od čak 14 minuta koji se doduše sastoji od nekoliko već viđenih scena. Zanimljivo je to što su sve scene koje su se dogodile u videu nasumične i nisu dio neke određene misije;

 

 

Ipak, mnogi su se zapitali koliko će često igrači moći ulaziti u singleplayer iskustvo drugih igrača, jer, ako će to biti prečesto, moglo bi prilično narušiti iskustvo igranja. Ako ništa drugo, ništa nas ne sprječava da iz zida izbijemo žicu ili, u nešto nježnijoj verziji, router ugazimo blatnjavom čizmom.

 

Podsjećamo, Watch Dogs na tržištu će se prvo pojaviti na PlayStationu 4 i to 15. studenog. Na Xbox One, Xbox 360, PC, PS3 i Wii U platformama možemo ga očekivati 22. studenog.  

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije