http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IJUFT

Activision bez najave objavio CoD za iOS

Call of Duty: Strike Team
Datum objave:
05.09.2013 14:43
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Activision je ovog jutra dosta tiho ugurao svoj novi CoD na iOS platforme

U slučaju da vam nije već pun kufer Call of Dutya, Activision je danas izbacio sedmerodolarsku verziju za vaš iOS uređaj. Radi se o Call of Duty: Strike Team, kombinaciji strategije i FPS-a koju možete igrati kroz pravu pravcatu kampanju ili se baciti u timsko napucavanje u irginom multiplayer modu.

 

Activision 

 

 

Izašavši rukom pod rukom sa 2K Driveom, ovaj naslov najavljuje novu eru skupih iOS igara. Makar osobno nisam siguran jesam li spreman iskeširati sedam dolara na BILO ŠTO što na sebi ima napisano Call of Duty, ova igra izgleda dosta lijepo. Call of Duty: Strike Team dostupan je iTunes App Storeu i koštati će vas, kao što smo već spomenuli, 7 dolara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije