http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HIDEO ŽELI SEXY

Metal Gear Solid 5 i – erotika

mgs5
Datum objave:
06.09.2013 12:37
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Hideo Kojima, kreator MGS franšize nedavno je na Twitteru iznenadio mnoge izjavivši da neke likove u najnovijem naslovu želi učiniti 'erotičnijima'

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain već je osvojio mnoge i bez imali filozofije, radi se o jednom od najisčekivanijih naslova. No, Hideo Kojima želi to odvesti na jednu sasvim novu razinu koja se definitivno neće svidjeti svima. Naime, on je na svom Twitter profilu bjelodano objavio da je naložio dizajneru Yoji Shinkawai da snajperisticu Quiet učini 'više sexy'. Razlog? Kako bi ženski dio publike bio zainteresiraniji za cosplay i kako bi se bolje prodavale figurice (!). Naravno, to nije sve.

 

Kojima smatra da će to značajno pridonijeti karakteru Quiet s obzirom da u igri ima malo dijloga pa se karakter mora iskazati na neki drugi način. Uhm.

 

Bilo kako bilo, slobodni ste sami procijeniti koliko je Kojima uspio u svojim namjerama:

 

 

 

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain na tržištu će se pojaviti u verzijama za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije