http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRAVI ŽIVOT ILI NE?

Što sa životom nakon 6 godina World of Warcrafta

world-of-warcraft-cataclysm
Datum objave:
06.09.2013 15:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zvati se Anthony Rosner i gledati na svoj život tijekom proteklih par godina nije lak zadatak...pogotovo uzmemo li u obzir da su dobrim dijelom provedene u ozloglašenom WoW-u

Kontemplacije vezane uz zaraznost igara dosta su česta tematika kod gamera koji su barem par mjeseci igrali World of Warcraft. Jedan takav čovjek je prije otprilike godinu dana izdao iznimno popularan viralni film pod imenom IRL u kojem pratimo njegov život nakon odluke da se "skine" sa World of Warcrafta i počne "normalan" život. Anthony Rosner postao je popularan, uspio se koliko toliko riješiti svojih starih navika i stvari su stale na tome. Ili nisu?

 

Ako niste ovo pogledali, predlažemo vam da to učinite ODMAH. ;)
 

 

 

Sudeći prema nedavno objavljenom filmu IRL 2.0 In Moderation, stvari su se promijenile, a i do neke mjere ostale istima. Kako se Anthony nosi sa dolaskom nove ekspanzije, kako gleda na igru koja mu je oduzela šest godina života i kako se nosi sa slavom koju mu je priskrbio Internet, saznajte u ovom svojevrsnom nastavku popularnog dokumentarca.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije