http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Pohvalno

EA radi na šest do osam novih franšiza

EA
Datum objave:
07.09.2013 02:48
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prema riječima Patricka Soderlunda, gigantski izdavač navodno u razvoju ima šest do osam novih franšiza

Patrick Soderlund rekao je da Electronic Arts uzimanje rizika shvaća kao potrebu da bi se preživjelo kao i razvijanje već najavljenih projekata kao što su Mirror's Edge 2 i Star Wars Battlefront.


'Radimo na Mirror's Edgeu 2,te iako to nije novi IP, to je oživljavanje izvedeno na potpuno novi način' rekao je Soderlund. 'Radimo i na Star Wars Battlefrontu koji nama predstavlja novu franšizu, iako tehnički ona to nije' nadodaje.

 

 

'Imamo šest do osam potpuno novih IP-a u razvoju. Moramo konstantno razvijati nove ideje i pomicati kreativne granice' zaključuje Soderlund.


Mirror's Edge i Star Wars Battlefront najavljene su na E3 sajmu ove godine, no datum izlaska igara još uvijek nije poznat.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije