http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

live tiles na konzoli

Procurio video Xbox One sučelja

xbox-one-float
Datum objave:
09.09.2013 13:45
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Anonimni korisnik YouTubea na neki se način dokopao Xbox One konzole i ukratko pokazao kako će izgledati njeno sučelje

Najvjerojatnije je bilo samo pitanje vremena. Još uvijek anonimni korisnik YouTubea u svom dnevnom boravku ima Xbox One. Da, tek tako. Kao i većina ovakvih snimki, sve je u dosta lošoj kvaliteti, u zamračenom sobičku dok se sjajni Xbox One nalazi na polici na kojoj se prašina skuplja očigledno već godinama. No, kako nismo Odred za čištoću nego GameReport, vrijeme je da prokomentiramo ono što je vidljivo na videu:

 

 

Naravno, svi znamo kako izgledaju i konzola i kontroler, no, ovaj video pokazuje i nešto što dosad nismo vidjeli. Dashboard iliti korisničko sučelje. Sasvim očekivano, ono se bazira na Live Tiles, pravokutnicima koji obilježavaju Windows 8 i Windows Phone 8 operativne sustave. Upravo zbog toga očekuje se velika mogućnost kostumizacije i prilagodbe.

 

Zanimljivo je također vidjeti i kako funkcionira multitasking koji Microsoft toliko naglašava. Tako možete vidjeti da igrač 'prekida' intro u Ryse koji zapravo nastavlja u smanjenom prozoru dok se igrač za to vrijeme može pozabaviti nekim drugim stvarima.

 

Podsjećamo, Xbox One na tržištu će se pojaviti 22. studenog ove godine usporedno s čak 23 naslova.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije