http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOGLO JE BITI I GORE

Objavljeni PC zahtjevi za Battlefield 4

Battlefield 4 Screenshot
Datum objave:
10.09.2013 12:32
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
DICE je napokon objavio minimalne i preporučene komponente za ugodno igranje nadolazeće igre u Battlefield serijalu

Battlefield 4 na tržištu će se pojaviti 1. studenog na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, 22. studenog na Xboxu One te 29. studenog na PlayStationu 4. Naravno, vlasnici konzola nemaju nikakvih problema oko konfiguracija, no najzagriženije obožavatelje i vlasnike PC-a sigurno interesira kakva će im zvijer od konfiguracije trebati da bi pokrenuli jednu od najisčekivanijih igara godine.

 

Dobra vijest je da je čak i preporučena konfiguracija nešto što si mogu priuštiti i oni s vrlo ograničenim sredstvima pri kupnji novog PC-a;

 

 

Naravno, mnogi će se nasmijati na Windows 8 kao preporučeni OS, a mnoge (s pravom) zbunjuje to što DICE preporučuje AMD Radeon HD7870 tj. GeForce GTX 660 koje, pogađate, nemaju 3 GB memorije, koliko je preporučeno. Bilo kako bilo, čini se da novi Frostbite 3 engine nije toliko zahtjevan koliko se pretpostavljalo. Iako, ako ćemo biti sasvim iskreni, 'trojka' je najvjerojatnije jednostavno malo dorađeni Frostbite 2 koji smo po prvi puta mogli vidjeti u Battlefieldu 3.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije