http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KOLIKO ĆE ONDA KOD NAS?

Argentinski PS4 koštati će PUNO

ps4
Datum objave:
12.09.2013 12:01
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Argentina nije jedno od mjesta gdje vam preporučamo da kupujete novu Sonyevu konzolu

U slučaju da spadate među gamere koji svaki put kada hrvatski trgovci op**de cijenu novih konzola krenu dotičnima spominjati majku u vrlo neuglednom kontekstu, ugledajte se na Argentinu. Tamo se, naime, novi PS4 prodaje po gotovo trostruko većoj cijeni od one najavljene na svim mogućim sajmovima.

 

 

 

Argentinski Sony Playstation 4 planira prodavati po basnoslovnoj cijeni od 1100 dolara. U ovo je, naravno, uključeno jamstvo, službeni servis i sve stvari koje idu uz to. Uzmemo li u obzir kako PS4 u Americi košta 399 dolara, nekako nam se čini kako će velika većina argentinaca novu generaciju Sonyeve konzole ipak uvesti iz SAD-a.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije