http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OGROMNE AMBICIJE

GTA Online imati će 500 misija

gtav_3
Datum objave:
12.09.2013 12:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od svakako najambicioznijih dijelova nadolazećeg Grand Theft Auta biti će njegov Online mod koji će biti opsežniji no što je itko mogao očekivati

Grand Theft Auto V na tržištu će se pojaviti sljedećeg utorka. Radi se o sigurno najisčekivanijem naslovu ove godine pa nemojte biti iznenađeni ako će vam klinci ili kolege biti bolesni, a ordinacije prazne. Prema nekim navodima, radi se o najskupljem gaming projektu koji premašuje čak i najraskošnije hollywoodske produkcije.

 

Osim GTA V, prvog listopada dostupnim će postati i Grand Theft Auto Online, online mod igre za koji Rockstar tvrdi da će biti neovisan o GTA V i da će se razvijati u svom smjeru. Online će se odigravati na identičnoj mapi i svijet će funkcionirati svojim tijekom, uz jednu iznimku. U njemu će, osim vas, biti i još 15 igrača. Na vama je da odlučite hoćete li biti vuk samotnjak ili ćete se pridružiti ostalima. Da vam pri tome neće biti dosadno pokazuje novi podatak da će GTA Online na početku imati čak 500 misija, a taj će se broj s vremenom značajno povećavati.

 

 

GTAV i GTA Online biti će dostupni na samo dvije platforme – PlayStationu 3 i Xboxu 360. Još uvijek nema informacija o portanju igre na PC ili next-gen konzole.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije