http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVO BROWSERSKO ČUDO

Svi igraju Card Hunter, a trebali biste i VI

cardhunter
Datum objave:
13.09.2013 13:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li za igru na tabli?

Makar ste vjerojatno već navikli da u ovoj rubrici gledate bizarne videe ili, još gore, sva čuda koja velebajni Internet može ispljunuti, danas je situacija drukčija. Možda zato jer je početak vikenda ili zato jer smo na ovo naišli na Kotaku-u, danas vam predlažemo da bacite pogled na Card Hunter, fantastičnu besplatnu browsersku igru namjenjenu ljubiteljima kartaških i stolnih igara. Naslov ne samo da ima mehanike koje biste očekivali od igre na tabli - on i izgleda kao jedna.

 

 

 

 

Za one malo upućenije spomenimo kako iza njezinog nastanka stoje ni manje ni više nego Richard Garfield (Magic The Gathering) i Jonathan Chey (Irrational). I da, igra je u potpunosti besplatna te ne vidimo apsolutno niti jedan razlog zbog čega ju ne biste trebali učitati i zaigrati SADA. Za beskrajni Card Huntera svijet sakupljanja karata i beskompromisne avanture kliknite ovde.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije