http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Radost

Battlefield 4 open-beta počinje 1. listopada

Battlefield-4-Promo
Datum objave:
15.09.2013 11:36
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Battlefield 4 open-beta za PC, PlayStation 3 i Xbox360 započet će 1. listopada, otkriva EA

Next-gen verzija igre izaći će kad i konzole na kojima će se igrati. 12. studeni za PlayStation 4 i 19. studeni za Xbox One odnosno tri dana prije službenog izlaska konzole.


Izdavački gigant u objavi je naveo kako će igrači 'imati prilike vidjeti nove mape, otključati iteme i ostvarivati napredak na liku'. Također, napredak postignut na PlayStationu 3 ili Xboxu360 igrači će moći prenijeti na next-gen konzole.

 

 

'Svo vrijeme koje ste proveli gradeći Battlefield 4 statse na PlayStationu 3 i Xboxu360 prenijeti ćete na next-gen konzole kad ih odlučite kupiti. Kada zaigrate igru 29. listopada nećete brinuti o tome da ćete morati početi ispočetka s izlaskom PlayStationa 4 i Xboxa One. Čuvamo vam leđa' napisao je EA.


Oni koji će se prijaviti za Battlefield 4 Premium, prednaručiti Battlefield 4 Digital Deluxe ili kupiti Medal of Honor: Warfighter Deluxe verziju dobit će pristup 'ekskluzivnoj' Battlefield 4 beti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije