http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

#GATV

Saints Row 'ukrao show' Grand Theft Autu na Twitteru

SaintsRowTheThird
Datum objave:
18.09.2013 11:45
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Na dan izlaska nove igre u Grand Theft Auto franšizi, Deep Silver je objavio DLC za treći Saints Row pod imenom 'GATV'. U tom trenutku zabava je mogla započeti

Grand Theft Auto V na tržištima diljem svijeta pojavio se jučer. Naravno, sve društvene mreže zabrujale su o tom dugo očekivanom događaju i to pomalo na krivi način. Naime, umjesto hashtaga #GTAV, najpopularniji hashtag na Twitteru bio je #GATV. Čak i vjerni obožavatelji franšize nastavili su dijeliti spomenuti hashtag, čudeći se njegovom tipfeleru. No, tipfelera zapravo nije bilo. Samo zrno lukavosti.

 

Dosjetljivi Volition i Deep Silver jučer su odlučili objaviti DLC za Saints Row: The Third i nazvati ga, pazite sad – GATV. Da stvar bude bizarnija spomenuti DLC stoji 3$ i za tu vrijednost nodi – dva nova odijela.

 

Ipak, nitko ovaj potez Deep Silvera nije uzeo za zlo, jer od njih se to moglo i očekivati – ipak je Saints Row oduvijek bio jako dobra sprdnja, pa, zapravo svega.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije