http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

fotorealizam

Modani GTA IV izgleda bolje od Grand Theft Auta V

darkdeus
Datum objave:
20.09.2013 07:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Modder pod imenom 'darkdeus' razvio je, čini se, mod koji GTA IV dovodi na sam rub fotorealizma

Grand Theft Auto IV na tržištu se pojavio poodmakle 2008. godine kada je značajnu pažnju dobio upravo na našim prostorima s obzirom da se glavni protagonist odazivao na ime Niko Belic što dovodi do očiglednog zaključka da se radi o momčini s Balkana.

 

Unatoč izvrsnoj primljenosti, kao uostalom i svaka GTA igra, ona nikada nije dostigla kultnu razinu jednog San Andreasa, a recenzenti ovih dana neumorno naglašavaju koliko je GTA V bolji od svog prethodnika.

 

Bilo kako bilo, moderska zajednica još uvijek radi na 'četvorci',  a modder 'darkdeus' uspio je razviti mod koji GTA IV pretvara u igru koja graniči s fotorealizmom. Uostalom, uvjerite se i sami;

 

 

 

Ostatak doista zapanjujućih screenshotova možete vidjeti ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije