http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ADRENALJIN

Playtoy Igra Dana: Jet Ski Racer

Jet Ski Racer
Datum objave:
20.09.2013 15:15
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Voda vas šamara, motor pod vama bruji, a vi se osjećate ful nabrijano - da...upravo ste pokrenuli Jet Ski Racer

Što reći za igru koja vas od prve sekunde pogodi šakom u facu i kaže: "Slušaj mlakonjo...pripremi se za ekstremne akrobacije, nevjerojante krikove i hrpu vode!"? U tom trenutku, ali BAŠ U TOM TRENUTKU momentalno vam izraste brada, shvatite da stojite na jet skiju i da je pred vama potopljeni grad gdje brzina i voda vladaju, benzin gori a sir se topi.

 

Makar uvod punjen adrenalinom najčešće znači govno od igre, JSR je iznenađujuće dobar. Kao prvo, u igri sve oko vas leti u zrak. Kao drugo, fizika valova i vožnja po istima zaista su super. I kao treće, ne treba vam deset sati kako biste igru završili. Kako biste se okušali u ekstremnom vodenom špricanju, ne gubite vrijeme i posjetite playtoy već danas!

 

Ime: Jet Ski Racer
Žanr: Sport
Developer:
Silent Bay
Komande: kursori
Vrijeme igre: 5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije