http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNJAČA

Grand Theft Auto 5 pravilnik Gamereport nagradnjače

gta-v-dog
Datum objave:
20.09.2013 16:59
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zanimaju vas detalji vezani uz našu nagradnjaču? Ne tražite drugdje!
1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku "Grand Theft Auto 5" na temu "Automobili u GTA". Zadatak je napisati originalan i duhovit odgovor na pitanje "Zašto Rockstar u Grand Theft Auto 5 nije stavio Wartburg?" O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Damir Rukavina (Urednik Gamereport/Playtoy) i Marin Zdelar (Gamereport). Nagraditi ćemo 1 dobitnika i dodijeliti ukupno 1 nagradu.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku "Grand Theft Auto 5", a tema je "Automobili u GTA". Važno je kod komentara ostaviti svoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojite nagradu.


3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 20.rujna 2013. do 27. rujna 2013., kada će biti objavljeni rezultati na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.


4) Nagrade

Nagrade su:

Grand Theft Auto za Xbox 360 ustupljen sa strane www.infomark.hr


5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije