http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GABEN

Valve sprema tri objave za sljedeći tjedan

Steam Logo
Datum objave:
21.09.2013 13:19
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Svijet Steama se širi'

Valve ponovo golica maštu obožaveteljima informacijom da sljedeći tjedan sprema tri velike objave. Objave će biti u vezi 'koraka koje Valve poduzima da Steam učini dostupnijim u dnevnoj sobi'.


Valve je lansirao i teaser stranicu na kojoj piše da se 'svijet Steama širi u 2014.'.


'Prošle godine lansirali smo Big Picture, korisničko sučelje za televiziju i gamepadove. Ove godine radili smo na tome da povežemo točkice za korisnike koji žele Steam u dnevnoj sobi'.

 

 

'Spremamo tri objave za sljedeći tjedan počevši s prvom u ponedjeljak ujutro.'


Gabe Newell je na LinuxConu 2013 ranije ovog tjedna rekao da je sljedeći veliki korak kompanije 'povezan s hardwareom', a govorio je i o 'dovođenju Linuxa u dnevnu sobu'. Uzeći u obzir te informacije, za mnoge obožavatelje tu nema dvojbe: Valve će najaviti Steam Box baziran na Linuxu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije