http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SASVIM OČEKIVANO

GTA V ne prestaje s rušenjem rekorda

gtav_3
Datum objave:
23.09.2013 12:11
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je u prvom danu zaradio 800 milijuna američkih dolara, a u prva tri čak milijardu, GTA V tek je započeo s rušenjem različitih rekorda

Grand Theft Auto V najskuplja je igra u povijesti gaminga koju u Hollywoodu nadmašuje samo jedan jedini film. Slično je i sa zaradom – ni jedan film ne može zaraditi milijardu dolara u tri dana. Rockstaru je to uspjelo i tu otprilike završavaju sve rasprave zašto su igre 'igre', a ne 'igrice'.

 

Nakon spomenuta tri rekorda, GTA V tu ne staje. Njegovo lansiranje bilo je 240% uspješnije od lansiranja njegovog prethodnika te je značajno nadmašilo dosadašnjeg rekordera Call of Duty: Black Ops.

 

Samo nakon pet dana nakon lansiranja igra je postala 24. najprodavanija igra u Velikoj Britaniji, 11. najprodavanija na Xboxu 360 te 10. najprodavanija na PlayStationu 3. Uopće nećemo biti iznenađeni ukoliko za mjesec-dva zasjedne na prva lista svih tih ljestvica. Eh da, 57% primjeraka prodano je na Xboxu 360, te 43% na PlayStationu 3.

 

Naravno, vrijedi podsjetiti i na nagradnjaču u kojoj dijelimo jedan primjerak GTA V za Xbox 360. Uključite se!

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije