http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

nakon azije i u europi?!

Sony iznenađen potražnjom za Vita TV-om na Zapadu

psvitatv
Datum objave:
23.09.2013 12:17
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
PS Vita TV zasad je najavljen isključivo za Japan i ostatak Azije, no, prema svemu sudeći možemo ga očekivati i u zemljama Zapada s obzirom na neočekivano veliki interes

PS Vita TV je PlayStation Vita bez ekrana, konzola na kojoj se igre igraju uz pomoć kontrolera za PS3. I ne samo to, ona se može bežično spojiti s PlayStationom 3 te tako igre za PS3 možete igrati u prostoriji u kojoj konzole uopće nema. Naravno, tu je i pristup različitim online servisima, pa i televiziji.

 

Sve to za samo stotinjak dolara. Kada je Sony prije nekoliko dana najavio izlazak ovog uređaja, nije mogao ni sanjati kakvu će to reakciju izazvati na Zapadu. Naime, izlazak konzole zasad je najavljen samo za Japan i Aziju.

 

Masayu Ito iz Sonyja za Kotaku je objavio da 'igrači sa Zapada žele PS Vita TV nego što su mislili' i zbog čega se sada intenzivno razmišlja o lansiranju uređaja na Zapad. Međutim, još uvijek moraju dobro promisliti hoće li ju lansirati u postojećem obliku ili uz podršku i za primjerice cloud gaming.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije