http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OLAKŠANO SKRIVANJE

Kako će Thief iskoristiti blagodati DualShocka 4

thief3
Datum objave:
25.09.2013 12:12
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Eidos je objavio detalje o tomu na koji će način njihova nadolazeća igra iskoristiti mogućnosti koje pruža kontroler za PlayStation 4

Prije nekoliko mjeseci, u sklopu E3 eventa u Los Angelesu, Stephane Roy, producent na Thiefu, objasnio je da Eidos razmišlja o tome kako ukomponirati mogućnosti koje pruža DualShock 4 u sam gameplay Thiefa. Jedina ideja koja je tada spomenuta bila je da se puhanjem prema kontroleru gase svijeće u samoj igri s obzirom na postojanje minijaturnog mikrofona na konzoli.

 

Od toga se na kraju, čini se, ipak odustalo. No, u razradi je nekoliko novih stvari. Prva od njih je osvjetljavanje lightbara, svjetla koje se nalazi s prednje strane kontolera. Naime, kada će igrač biti u sjeni, lightbar će biti ugašen, a kada će biti primjetan neprijatelju, lightbar će svijetliti. Ipak, pitanje je koliko lightbar može snažno svijetliti i hoće li uopće biti vidljiv osim u potpunoj tami. Ako pak hoće, neće li smetati pri pogledu na ekran?

 

Druga ideja na kojoj Eidos radi je iskorištavanje touchpada za navigaciju po mapi, izbor oružja i nišanjenje prilikom pucanja lukom i strijelom.

 

 

Thief, četvrta Thief igra te ujedno i reboot serijala, na tržištu će se pojaviti u veljači sljedeće godine i to na PC, PS3, Xbox 360, PS4 i Xbox One platformama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije