http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Amnesia: A Machine for Pigs

SVINJE
Datum objave:
25.09.2013 14:10
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zaigrajte jedan od najstrašnijih horrora svih vremena i saznajte što su to ljudi-Svinje...
Najnoviji nastavak Amnesije je britki presjek u tkivo ljudske zloće i opačine. Možda zvučimo dramatično i pretenciozno, ali to je doista tako. Na prvi pogled horror-avantura, ovo je zadiranje u najdublje tmine ljudske psihe. Igra je mračna, zastrašujuća i liči na najgoru noćnu moru. Istovremeno je tehnički dorađena, intrigantna te sadrži odličnu priču koju ćete sa zadovoljstvom upijati. No pripremite se; moglo bi vas stvarno biti strah, jer ovo nije još jedan konfekcijski proizvod, već ozbiljno poremećen naslov kojeg ćete dugo sanjati i još duže pamtiti. Osnovni problem sa voluharicama je taj što imaju pre mucaste njuške.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije