http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

sniženi dobni prag

Call of Duty: Ghosts samo za starije od 16

cod_ghosts_deep_dive_custom
Datum objave:
26.09.2013 12:39
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Organizacija 'PEGI' objavila je da će Ghosts moći kupiti svi stariji od 16 godina što je prava rijetkost za Call od Duty franšizu

Gotovo sve igre u Call of Duty serijalu bile su označene oznakom '18'. U prijevodu, mogli su ih kupiti samo oni s navršenih 18 godina, a igranje nije preporučljivo mlađima od te brojke. Jedina igra koja je dosad išla ispod 18 bio je World at War koji su mogli zaigrati i 16-godišnjaci. Nadolazeći Ghosts rangiran je istim brojem što može značiti samo jedno – Activision ovaj puta cilja na još širu publiku.

 

Da, znamo, dobna rangiranja danas više ne zanimaju gotovo nikoga i igre poput Call of Dutyja ili Grand Theft Auta kupuju mnogo mlađa djeca iako to baš i nije preporučljivo niti poželjno, ali pravila su još uvijek pravila i postoje razlozi zbog kojih su izmišljena.

 

 

Podsjećamo, Call of Duty: Ghosts na tržištu će se pojaviti 5. studenog na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama, 22. studenog na Xbox One konzoli i 29. studenog na PlayStationu 4.  

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije