http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Mudre riječi

Sony: 'Vrijednost je važnija od cijene'

sony-unveils-the-playstation-4-1
Datum objave:
29.09.2013 12:36
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony vjeruje da cijena konzole nije najvažnija

Direktor UK Sonyja smatra da iako je niža cijena PlayStationa 4 prednost nad Xboxom One, vrijednost konzole je ono što će korisnicima biti važno u budućnosti.


'Cijena nije sve. Zasad predstavlja prednost, ali se može promijeniti kroz vrijeme' rekao je Feral Gara u intervjuu za CVG.


'Vrijednost je za potrošača sve, a to je omjer cijene i kvalitete koji kupac dobiva kupnjom konzole. U tom pogledu, Sony se osjeća jako dobro. Vrlo smo zadovoljni'.


Gara je spomenuo da će prilikom izlaska PlayStationa 4 izaći i 20 indie igara. Za Xbox One, indie igre će početi izlaziti početkom siječnja sljedeće godine. 'Otvorili smo vrata indie developerima, a rezultati naše indie inicijative već su vidljivi'.


Njegovanje pozitivne vezu s indie developerima mogao bi biti pravi izazov za Sony s obzirom na to da još uvijek moraju podržavati Sony Vitu i PlayStation 3. Gara je istaknuo da će se Sony sljedeće godine fokusirati na PlayStation 4, ali neće zapostaviti ostala snažna tržišta.


PlayStation 4 izlazi 15. studenog u SAD-u i Kanadi, a u Europi, Australiji i Novom Zelandu izlazi dva tjedna kasnije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije