http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ipak nada za nastavak?

Kingdoms of Amalur ide na prodaju

KA_Reckoning
Datum objave:
30.09.2013 11:46
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najinteresantnijih RPG igara u nekoliko proteklih godina ide 'na bubanj' i traži novog vlasnika

Kingdoms of Amalur prvi je i posljednji projekt 38 Studiosa koji je nedugo nakon njena izlaska, unatoč vrlo solidnim kritikama – propao. Nedugo nakon toga propao je i Big Huge Games, studio koji je surađivao na razvoju Amalura i koji iza sebe ima igre poput Rise of Nations i Rise of Legends.

 

Zbog svega toga, Kingdoms of Amalur IP ide na prodaju i to na likvidacijskoj aukciji koja će biti održana 14. studenog. Kupac će u paketu osim Amalura kupiti i prava na Project Copernicus MMO, ali i prava na igre Big Huge Gamesa čime se dobivaju prava na razvoj nastavaka navedenih igara te prodaju stvari poput majica i postera s imenima spomenutih franšiza.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije