http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INICIJACIJA

Objavljeni detalji prvog DLC-a za Batman: Arkham Origins

Batman__Arkham_Origins_13671866588883
Datum objave:
30.09.2013 11:50
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Warner Bros. je objavio detalje prvog DLC-a za nadolazeću Batman igru te 'I Am The Night' moda

Batman: Arkham Origins u razvoju je u prostorijama montrealskog studija Warner Bros.-a. Igra će se na tržištu pojaviti 25. listopada i to na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U konzolama. Na Nintendovoj platformi igra će se pojaviti bez multiplayer komponente pa će shodno tome biti i nešto jeftinija.

 

Prvi DLC za Arkham Origins već je u razvoju i to pod imenom 'Initiation'. On će igrača uvesti u um Brucea Waynea koji želi postati ninja prije negoli je postao Vitez Tame. Kroz DLC će se Bruce morati dokazati Kirigi, učitelju koji je između ostaloga trenirao i njegovog neprijatelja Ra's al Ghula. Zanimljivo, ovo će biti prvi djelić franšize koji će se odvijati izvan Gothama.

 

Warner Bros. progovorio je i o 'I Am The Night', modu za one najveće obožavatelje Batmana i hardcore gamere. Naime, odaberete li taj mod, zaboravite na mogućnost spremanja pozicija, a Batman će biti ograničen na jedan jedini život.

 

Trajanje igre uz izvršavanje sporednih misija procjenjuje se na 12 sati.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije