http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

točno u podne

Upravo je započelo lansiranje GTA Online

gtav_3
Datum objave:
01.10.2013 11:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Multiplayer komponenta jedne od najuspješnijih igara u povijesti gaminga postaje dostupna danas

Rockstar je objavio da će oko 12 sati danas vlasnici GTA V na PlayStationu 3 i Xboxu 360 primiti manji update za igru koji će im omogućiti pristup  GTA Online, multiplayeru za koji Rockstar tvrdi da će biti cjelina potpuno neovisna o GTA V. S obzirom na popularnost igre i veliki broj zainteresiranih igrača, Rockstar očekuje značajne probleme, iako su kroz proteklo razdoblje kupili ogromnu količinu servera kako bi sve prošlo što bezbolnije.

 

 

Radnja Onlinea smještena je nekoliko mjeseci prije radnje u GTA V te će se odvijati u istom settingu i to će zapravo biti sve poveznice s GTA V. Igrač će se u gradu nalaziti s još 15 igrača s kojima će moći surađivati, ratovati ili ih pak u potpunosti ignorirati. Na sreću, prikupljena imovina svakog igrača biti će zaštićena, što znači da će stanovi i primjerice automobili koje je netko skupio biti neuništivi u na njihovom imanju.

 

 

Podsjećamo, Grand Theft Auto V već igraju milijuni igrača s obzirom da je igra u prva tri dana prodaje zaradila čak milijardu dolara. S obzirom na kvalitetu 'petice', uopće ne sumnjamo u kvalitetu GTA Online, koji je besplatan za sva vlasnike GTA V.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije