http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

novi trailer!

Assassin's Creed IV: Black Flag na PC-u krajem studenog

assassins_creed_4_black_flag-wide
Datum objave:
01.10.2013 12:21
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft je potvrdio da će se nadolazeća igra u Assassin's Creed serijalu na osobnim računalima pojaviti na isti dan kada i verzija za next-gen konzole

'Black Flag' na Xbox 360 i PlayStation 3 konzolama pojaviti će se 1. studenog, dok će vlasnici Xbox One, PlayStation 4, Wii U i PC platformi pričekati do 22. studenog. Sve ovo bilo je poznato i dosad, osim datuma izlaska PC verzije, koja bi, uvjeravaju iz Ubisofta, trebala biti tehnički najnaprednija. Ipak, ne očekujte vidljive razlike između verzija za next-gen i PC.

 

 

Uz to, Ubisoft je odlučio pokazati i to kako će se unutar igre koristiti touchpad na kontroleru PlayStationa 4. Prije no što pokrenete video, ne očekujte spektakl:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije