http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

lošije nego 'trojka'

Battlefield 4 na aktualnim konzolama izgleda – isprano

bf4_3
Datum objave:
02.10.2013 10:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
DICE je odlučio pokazati kako će izgledati verzija njihovog nadolazećeg FPS-a na Xboxu 360

Microsoft, Sony i razvojni studiji obećavaju da će Xbox 360 i PlayStation 3 još tri godine imati respektabilnu podršku u vidu novih igara. U to nimalo ne sumnjamo. Međutim, pitanje je kako će one izgledati. Watch Dogs, čini se, neće biti nešto što će vlasnici aktualnih konzola s ponosom pokazivati prijateljima.

 

Sada je pak evidentno da će slično biti i s Battlefieldom 4. Naime, u priloženom videu možete vidjeti kako će igra izgledati na Xboxu 360 a kako na PC-u;

 

 

Razlika je drastična. I ne samo to, igra izgleda značajno lošije nego primjerice Battlefield 3 na istoj toj platformi. Radi se samo o jednome – DICE će namjerno izbaciti takvu igru na konzole kako bi potaknuo ljude na kupnju next-gen hardvera i verziju igre ili za Xbox One ili za PlayStation 4. Slično će učiniti i Ubisoft s Watch Dogs, ali i EA s FIFA-om 14 koja će se ove godine isključivo na next-gen konzolama pojaviti u ruhu novog enginea.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije