http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EKSTRA ŽIVOTI

Sega ima najgore DLC-ove IKAD

SonicHeroesWallpaper21024
Datum objave:
02.10.2013 12:54
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Čini se kako netko u Sonic teamu očito želi da Sega postane developer sa najiritantnijim poslovnim odlukama ikad

Nadolazeći Sonic: The Lost World Wii U platformer igra je koju će fanovi dotične konzole vjerojatno zavoljeti. Ono  što definitivno neće su dva užasno planirana DLC-a koje firma odlučuje prodavati zajedno sa pred-naručenim kopijama. Konkretno, ako ste svoju kopiju odlučili unaprijed nabaviti preko Amazona, Sega vam je spremna pokloniti ne 10, ne 12, već 25 ekstra života kao posebam DLC. Da, dobro ste pročitali - Sonic: The Old World ima DLC živote.

 

 

 

Ako ste mislili da je ovo jedini užas koji ova igra nudi, prevarili ste se. Gamestop prednarudžba vam kao DLC daje malog pomoćnika koji Sonicu pomaže sakupljati prstenove. Sad, nije da gledamo na sve negativno, ali nekako nam se čini da je ovo sjajna demonstracija kako NE prodavati dodatni sadržaj. Sega, sramite se!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije