http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

deus ex ide korak dalje

Eidos najavljuje Deus Ex: Universe

deusex
Datum objave:
03.10.2013 11:37
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Deus Ex setting u sljedećih će nekoliko godina poprimiti sasvim novu razinu koja će se proširiti na nekoliko medija i mnoštvo platformi

Eidos Montreal nije najavio novu Deus Ex igru, ali jest Deus Ex: Universe. Radi se o konceptu prema kojemu se od obične franšize namjerava sagraditi kompletni universe koji će uključivati igre, knjige, stripove te različite aplikacije za mobilne uređaje. David Anfossi iz Eidosa objavio je da će to biti 'trajni, proširivi i povezivi svijet sagrađen kroz cijeli niz igara'.

 

'To je, s naše strane, zavjet da ćemo raditi na produkciji sadržaja koji će proširiti franšizu i igračima dostaviti istinsku zavjeru koja će se protezati kroz nekoliko igara, kreirajući bogatije iskustvo nego ikada prije.' – pojasnio je Anfossi.

 

Podsjećamo, Eidos Montreal trenutno radi na novoj Thief igri koja će na tržištu biti sljedeće godine, a trenutno dovršvaju i 'Director's Cut' verziju Deus Ex: Human Revolution koja će se pojaviti na PS3, Xbox 360 i Wii U platformama:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije