http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Gordon! Neeeee!

HL3 trademark vjerojatno prijevara

Halflife2_4
Datum objave:
05.10.2013 11:52
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Half Life 3 trademark uklonjen iz Ureda za harmonizaciju na unutarnjem tržištu

Valve je, navodno, 29. listopada podnio zahtjev za Half Life 3 trademarkom. To je bilo prvo ukazanje Half Lifea od 2007. godine kada je izašla Episode Two za Half Life 2.


Iako sam zahtjev za podnošenje trademarka ne znači ništa, dao je obožavateljima diljem svijeta barem malo razloga za optimizam i nadu da u treći nastavak slavne franšize.


No čini se kako je optimizmu došao kraj. Naime, kako piše ValveTime, Half Life 3 trademark nestao je iz Ureda za harmonizaciju na unutarnjem tržištu (Office for Harmonization in the Internal Market).

 

 

'Sada možemo potvrditi da je Half Life 3 trademark uklonjen iz Ureda za harmonizaciju na unutarnjem tržištu. Čini se kako je zahtjev nestao u potpunosti nakon što je bio naveden u bazi podataka na web stranici Ureda nešto više od tjedan dana. Trademark zahtjev najvjerojatnije je bio prijevara čiji je cilj bio generirati 'fake buzz' za igru koja se na tržištu neće pojaviti još godinama. Half Life 3 trademark službeno nije bio provjeren niti ovjeren prije nego što je uklonjen'.


Nekoliko dana kasnije, 2. listopada, na stranici se pojavio i trademark zahtjev za Portal 3.


'Za razliku od zahtjeva za Half Life 3, trademark zahtjev za Portal 3, pod brojem '012190286', adekvatno je pregledan od strane Ureda. Možemo sa sigurnošću potvrditi da Portal 3 nije u razvoju unutar kompanije te je također vrlo vjerojatno prijevara' piše ValveTime.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije