http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Rezovi

Capcom Europe otpušta polovicu zaposlenih

capcom1
Datum objave:
05.10.2013 12:31
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Capcom se teško nosi s ovogodišnjom slabom prodajom igara

Nakon što najveći naslovi studija nisu uspjeli ispuniti prodajna očekivanja, Capcom Europe je u procesu restrukturiranja koje će rezultirati otpuštanjem više od polovice zaposlenih.


'Slijedeći restrukturiranje u svojoj američkoj podružnici, Capcom Europe trenutno procjenjuje svoju strukturu da bi osigurao najbolju moguću poziciju u promjenjivim uvjetima tržišta s kojima se industrija suočava' rekao je glasnogovornik kompanije.

 

 

Igre koje su izašle iz Capcoma u 2013. godini su Lost Planet 3 i Monster Hunter 4. Monster Hunter je na tržištu prošao prilično dobro, no Lost Planet se nije prodavao kako je Capcom želio, a naišao je i na nezadovoljavajuće kritike.


Sljedeća igra koju Capcom izdaje je Dead Rising 3 koji izlazi 22. studenog ekskluzivno za Xbox One.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije