http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Ambiciozno

Sony želi prodati 5 milijuna PlayStationa 4 do ožujka 2014.

ps4
Datum objave:
06.10.2013 13:14
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Predsjednik Sony Computer Entertainmenta, Andrew House, objašnjava ciljeve Sonyja za PlayStation 4

Na press-konferencije prije Tokyo Game Showa Andrew House, predsjednik SCE-a, najavio je prodajne ciljeve za PlayStation 4 koji su iznenadili mnoge prisutne jer kompanija namjerava prodati pet milijuna konzola do kraja fiskalne godine koja završava u ožujku 2014.


Razloge iza takve ambiciozne procjene House je otkrio u intervjuu za japansku stranicu Weekly ASCII Plus.


'Na Gamescomu u kolovozu objavili smo da je PlayStation 4 već zaprimio preko milijun prednarudžbi. Dosegli smo prilično važan cilj. Nakon toga, entuzijazam igrača samo se povećavao pa smo i mi povećali naša očekivanja' rekao je House.

 

 

'Ovako ambiciozan cilj je postavljen jer je hardware PlayStationa 4 čak deset puta jači od njegova prethodnika, a istovremeno konzola ima vrlo pristupačnu cijenu. Zbog toga doživjeli smo veoma pozitivnu reakciju na američkom tržištu koje je inače vrlo osjetljivo na cijene'.


Još jedan razlog koji je House naveo je činjenica da PlayStation 4 nije limitiran samo na igre. 'S PlayStationom 3 bili ste ograničeni isključivo na igre. PlayStation 4 nudi širok spektar usluga zabave te mislimo da smo zbog toga povećali udio na tržištu od samog starta'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije