http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

pretjerano?

Valve otkrio konfiguraciju prototipa Steam Boxa

steamos
Datum objave:
07.10.2013 13:23
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao što sigurno znate, Valve je nedavno najavio svoj operativni sustav, kontroler i liniju hardvera pod imenom 'Steam Machines'

'Steam Machines' biti će linija osobnih računala u dimenzijama igraćih konzola. Valve i drugi proizvođači hardvera ponuditi će igračima cijelu paletu mogućnosti, a igrači će odabrati računalo prema vlastitim preferencijama. No, da stvar bude još bolja, Valve će objaviti točne i detaljne specifikacije svake Steam 'mašine' kako bi igrači mogli jednostavno prošetati do obližnje trgovine i napraviti repliku sami, kod kuće.

 

Bilo kako bilo, Valve će već ovoga mjeseca poslati tristotinjak Steam konzola na odrese odabranih igrača, a njihove konfiguracije biti će – u najmanju ruku – fantastične. Čak i pretjerane.

 

Grafička kartica: Nvidia Titan, GTX780, GTX 760, GTX660

Procesor: i7-4770, i5-4570 te i3

RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)

Disk: 1TB/8GB Hybrid SSDH

Napajanje: 450w

 

Sasvim su razumljivi razlozi zbog kojih će Valve igračima slati vrlo raznolike konfiguracije, no jedno je očigledno – favoriziraju se Intel i Nvidia. AMD to vjerojatno nije previše zaboljelo s da će se njihove grafičke nalaziti u desecima milijuna prodanih PlayStation 4 i Xbox One konzola.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije