http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ali ne potpuno

DualShock 4 biti će kompatibilan s PC platformom

ps4
Datum objave:
07.10.2013 12:27
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je objavio da će se kontroler za PlayStation 4 moći koristiti i na PC-u

Osnovne funkcije DualShocka 4 moći će se koristiti i na PC-u, objavio je Shuhei Yoshida, predsjednik Worldwide Studios for Sony Computer Entertainment. Pod 'osnovnim funkcijama' podrazumijeva se sve osim korištenja touchpada ili pak lightbara, dakle, ono najvažnije moći ćete koristiti i na PC-u  i u biti je to ono što je bitno.

 

Nažalost, Yoshida nije otkrio namjerava li Sony objaviti i drivere za Windows OS kako bi ga sustav mogao prepoznati kao DualShock 4 s obzirom da Windowsi brojne kontrolere koji nisu Microsoftovi prepoznaje kao kontroler za Xbox 360 što stvara određene probleme kod konfiguriranja tipki.

 

 

Podsjećamo, PlayStation 4 na europskom će se tržištu pojaviti 29. studenog ove godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije