http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

povratak u rapture

Pet minuta gameplaya iz 'Burial at Sea' DLC-a za BioShock

bioshock
Datum objave:
09.10.2013 08:48
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Irrational Games studio objavio je prvih nekoliko minuta gameplaya iz njihova nadolazećeg DLC-a za jedan od najvećih gaming hitova ove godine

Prije nkeoliko mjeseci na tržištu se pojavio prvi od tri najavljena DLC-a za BioShock InfiniteClash in the Clouds. DLC je naišao na relativno pozitivne reakcije, iako se mnogo očekuje tek od dva nadolazeća DLC-a.

 

Prvi od njih biti će 'Burial at Sea', DLC smješten u slavni Rapture. Igrač će opet preuzeti ulogu Bookera koji će biti privatni detektiv kojega će uposliti – Elizabeth. Njih dvoje neće biti svjesno svoje povezanosti iz Infinitea, a sve to odvijati će se na samom početku rata u Raptureu i godinu dana prije događaja u prvoj BioShock igri. Da ne duljimo, Burial at Sea izgledati će ovako:

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije