http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u oslobođenje robova

Ubisoft objavio detalje prvog DLC-a za ACIV: Black Flag

aciv
Datum objave:
09.10.2013 08:02
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako novi Assassin's Creed nije na policma trgovina, Ubisoft je već objavio detalje prvog DLC-a za kojeg je snimljen i igrani trailer

S obzirom da je Ubisoft počeo izbacivati Assassin's Creed igre kao na traci, jednom godišnje, ne iznenađuje ni to što već rade na singleplayer DLC-u za 'Black Flag'. Njegovo ime biti će 'Freedom Cry', a igrač će u njemu preuzeti ulogu Adewalea, dobrog frenda našeg glavnog protagonista Edwarda Kenwayja.

 

 

Trajanje radnje DLC-a je navodno tri sata, a ukoliko se odlučite na kupnju 'season pass'-a očekuju vas dodatne singleplayer misije, oružja, skinovi, likovi za multiplayer te dodante mogućnosti za kustomizaciju vlastitog jedrenjaka.

 

Svi DLC sadržaji biti će objavljeni do 20. ožujka sljedeće godine, a igra će se na tržištu pojaviti 1. studenog (PS3, Xbox 360) tj. 22. studenog (Wii U, Xbox One, PS4, PC).

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije