http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBAR ODGOJ

Devetogodišnjak se sakrio u zrakoplov i za to okrivio GTA 5

dijete
Datum objave:
10.10.2013 14:13
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sljedeći put...okačite GPS na malog...

Krunski argument na koji se zabrinuti i neupućeni roditelji jako često vole pozivati je - naš mali anđeo napravio je to zato jer su ga na to natjerale video igre. U sljedećem bizarnom slučaju gdje je situacija definitivno izmakla kontroli, klinac je, ironično, za svoju eskapadu okrivio Grand Theft Auto 5.

 

Ovako se to desilo, časni suče...majke mi...
 

 

O čemu se radi? Pa, jedan devetogišnjak nekim se čudom uspio prošvercati avionom iz Minneapolisa do Las Vegasa. Nakon što je zbunjeno osoblje aviona shvatilo da se među teretom nalazi skriveni dječak, kontaktirali su njegove roditelje i vratili ga čim prije su mogli. Što je najbolje, u trenu kada je osoblje nazvalo mališanove roditelje, ovi su još mislili da je on kod prijatelja u gostima. Znate, kod onog susjeda našeg. U svakom slučaju, meni nisu jasne dvije stvari: kako se klinac uspio popesti u avion pored svog silnog osiguranja u zračnoj luci i kao drugo - tko je devetogodišnjaku dao da igra Grand Theft Auto?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije