http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČUDO!

Nezavisni developer spojio je Valve i Nintendo

TokiTori2
Datum objave:
11.10.2013 13:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nizozemski razvojni tim odlučio je pomoći svojim fanovima tako da spoji dva na prvi pogled nespojiva distributera

Nizozemski developer zaslužan za dosta poznati Toki Tori 2 nedavno je odlučio pomoći Wii U korisnicima da uživaju više u svojoj igri. Kako, pitate se? Nedavna nadogradnja dotičnog naslova omogućila je korisnicima da stvaraju i dijele nivoe pomoću alata za njihovo uređivanje (iliti level editora). Zahvaljujući mizernoj prodaji naslova na Nintendovoj platformi, Two Tribes i njihov šef Martijn Reuvers pogledali su u smijeru Valvea i njihovog Steama.

 

Ajme meni ne ide mi dobro...
 

 

Naime, Steamova Toki Tori 2 zajednica puno je veća od one kod Wii U-a, što je ponukalo autore da pošalju prijedlog Nintendu da u toj igri omogući logiranje na Steam i download Toki Tori 2 nivoa koje su radili korisnici čuvenog PC servisa. Zvuči neprihvatljivo? Netradicionalno? Ne - Nintendovski? Što bi bilo da vam kažemo kako je Nintendo odlučio stupiti u kontakt sa Valveom i omogućiti ovu opciju. Naravno, sve je još u fazi pregovora, no sam koncept je dovoljno fenomenalan da nam je eksplodirala glava (da, svi ovdje imamo jednu glavu). Svaka čast, Two Tribes.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije