http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Strašno

Nova horor igra SOMA dolazi na PlayStation 4 i PC

10201628834_6ff7f1a1ed_z
Datum objave:
13.10.2013 14:16
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony i Frictional Games najavili su novu horor igru pod nazivom SOMA koje će izaći za PlayStation 4 i PC

'Posljednje tri godine radili smo na ovom projektu' rekao je kreativni direktor Frictional Gamesa Thomas Grip.


'Sve ovo vrijeme projekt je bio dobro čuvana tajna – veliko je olakšanje konačno moći govoriti o njemu. Ova je igra daleko najambiciozniji i najuzbudljiviji projekt kojeg smo se ikad prihvatili'.


Posljednja igra Frictional Games bila je Amnesia: The Dark Descent koja je izašla 2010. godine.

 

 


Ukratko, SOMA je sci-fi horor igra koja se vrti oko 'normalnog čovjeka zarobljenog u svijetu noćnih mora'. Naglasak igre stavljen je na istraživanje i preživljavanje u uvijek opasnom okolišu. Susrest ćete se s brojnim čudnim čudovištima od kojih će svako predstavljati neku od naših tema. Da bi preživjeli ovo strašno putovanje morat ćete razumjeti kako ona funkcioniraju, a u procesu ćete se susretati s prilično uznemirujućim stvarima.


'SOMA neće biti samo još jedna igra s jeftinim trikovima. Zamišljena je da vas smrzne do srži i suoči s pitanjima o vlastitoj egzistenciji' završio je Grip.

Izlazak igre zacrtan je za 2015. godinu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije