http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČNITE ŠTEDITI

Amazon: "Witcher 3 izlazi idućeg rujna"

The-Witcher-3
Datum objave:
15.10.2013 11:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako ste mislili "ubosti" sljedeći veliki nastavak čuvenog Witcher Serijala, evo vam prilike

Sudeći prema jednom od najpopularnijih shopping sajtova na svijetu, najnoviji nastavak čuvenog Witcher seriala u ruke gamera će doći tek na ljeto iduće godine. Znamo da bi mnogi od vas nove avanture karizmatičnog lovca na čudovišta htjeli zaigrati još do kraja ove godine, no razvoj igre diktira drukčije. Witcher 3: The Wild Hunt će na PC stići 30. rujna 2014., koštati će 50 dolara, odnosno 50 eura u EU, a govori se i o njegovom izlasku na next gen platformama.

 

 

 

 

 

CD Projekt, poznati poljski developer radi i na drugim projektima pored Witchera 3. Cyberpunk 2077, koji je najavljen za PC i (možda) next gen konzole na tržištu bi se mogao pojaviti tek tijekom 2015. Razdvajanje resursa na ova dva mounmentalna projekta vjerojatno je utjecalo na njihove datume izlaska.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije