http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

na ps3 i xbox 360

Assassin's Creed IV: Black Flag stiže nekoliko dana ranije

aciv_2
Datum objave:
15.10.2013 12:16
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnovija igra u Assassin's Creed franšizi u Europi se trebala pojaviti 1. studenog, no, vlasnici aktualnih konzola mogu je očekivati i nekoliko dana ranije

'Black Flag' za Europsko je tržište sve dosad bio najavljen za 1. studeni. U vrlo neuobičajenom potezu Ubisoft je objavio da svi vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 diljem svijeta igru pak sad mogu očekivati već 29. listopada što znači puna tri dana ranije.

 

Igra će se na Wii U platformi pojaviti 22. studenog, baš kao i za PlayStation 4, Xbox One i PC. Zanimljivo, s obzirom da će se primjerice PlayStation 4 na istom tržištu pojaviti tek sedam dana kasnije.

 

Ubisoft je povodom dobrih vijesti objavio i novi trailer:

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije