http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

uhm...

DICE: Kupnjom Battlefielda 4 za PS3 i Xbox 360 propuštate mnogo toga

Battlefield 4 Screenshot
Datum objave:
16.10.2013 10:37
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Švedski razvojni studio nedavno se obratio vlasnicima Xboxa 360 da im objasni kakva je situacija s instalacijom nadolazećeg FPS-a na njihove konzole, no priliku su iskoristili i za preporuku da novi Battlefield baš i ne igrati na aktualnim konzolama

Battlefield 4 na tržištu će se pojaviti u verzijama za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Naravno, od prvoga dana igrače se servira informacijama da će najbolje iskustvo gaminga biti na next-gen konzolama i PC-u i tako će i najvjerojatnije i biti s obzirom na zastarjelost aktualnih konzola. DICE to nije propustio naglasiti i još jednom, objašnjavajući igračima potrebu instalacije igre na Xbox 360.

 

Naime, igra će zahtijevati obaveznu instalaciju 'tešku' 2.2 GB. Na prvom disku nalaziti će se multiplayer od 6.6GB, a na drugom disku biti će singleplayer čija je težina 5.8 GB. Ukoliko želite što ugodnije igranje, DICE najtoplije preporuča instalaciju cijelih 14GB na HDD Xboxa 360.

 

'Igra je vrlo igriva i zabavna, no nema sumnje da će igrači koji se odluče za te (PS3/Xbox360) verzije biti zakinuti za značajan dio punog Battlefield iskustva.' U redu, razumijemo da aktualna generacija nije u stanju pogoniti nove FPS naslove no, s obzirom da i DICE to sam spominje, nameće se pitanje zašto verzija igre za aktualne konzole neće biti primjerice 33% ili 50% jeftinija?!

 

A kako to točno izgleda BF4 na Xboxu 360, pogledajte ovdje uz prikaz broja sličica u sekundi:

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije