http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REVENGEANCE I REMEMBER ME

Playstation Plus ovog će vas studenog oduševiti

mgrr
Datum objave:
17.10.2013 13:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sony je službeno objavio popis besplatnih igara za sljedeći mjesec

Playstation Plus je sjajna stvar - to već svi jako dobro znamo! Ovog listopada u njegovoj specijalnoj ponudi pronaći će se niz besplatnih naslova koji će vas apsolutno oduševiti. Za početak, na PSPlus dolazi čuveni MGR: Revengeance koji će svim korisnicima ovog servisa biti dostupan do 26. Studenog. Dosta dobro ocjenjeni Remember me također dolazi na PSPlus, te će biti dostupan do 26. Siječnja. Oddworld: Stranger's Wrath HD moći ćete nabaviti do 26. Studenog. Konačno, u kolekciju dolazi i Motorstorm RC koji obale PSPlusa napušta 26. Studenog. 

 

 

Kako bi zasladili ponudu, Playstation EU nude besplatan mjesec članstva za svaki kupljeni paket osim onog godišnjeg. Ovo znači da ćete ako kupite mjesec ili tri mjeseca članstva mailom dobiti vaučer pomoću kojeg ćete moći otključati ekstra mjesec potpuno besplatno. U svakom slučaju, jedva čekam zaigrati Revengeance. Kada je igra izašla, nije mi se dalo trošiti petsto kuna za njezinih pet sati gameplaya, no nakon što postane besplatna...mislim da ću je sa zadovoljstvom pokrenuti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije