http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

zbog watch dogsa

Drastičan pad vrijednosti Ubisofta nakon dvije odgode

watchdogs
Datum objave:
17.10.2013 12:34
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Odgode Watch Dogs i The Crew igara, ali i rezultati nekih recentnih naslova uzrokovali su značajan pad vrijednosti dionica francuske izdavačke kuće

Ubisoft je na razočaranje mnogih odgodio Watch Dogs, igru koja se na tržištu trebala pojaviti vrlo uskoro, na dan lansiranja PlayStation 4 i Xbox One konzola. Igra će se tako pojaviti u proljeće sljedeće godine. Odgođen je i perspektivni The Crew koji ćemo moći zaigrati, u najboljem slučaju, tamo negdje u trećem kvartalu 2014. godine.

 

Uza sve to, Ubisoft je investitorima objavio da su nove Splinter Cell i Rayman igre prodane u manje primjeraka no što je očekivano, pa Ubisoft očekuje da će ovu godinu završiti – s minusom. Sve to, naravno, nije de dobro odrazilo ni na vrijednost tvrtke pa su njene dionce pale za čak 25%.

 

Ukoliko pak sljedeće godine Watch Dogs i The Crew opravdaju očekivanja i poluče očekivane rezultate, nitko se više neće sjećati nekakvih minusa iz 2013. godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije