http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

son of rome

Dva nova trailera za Ryse!

ryse
Datum objave:
18.10.2013 09:18
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Crytek je objavio dva nova trailera za Xbox One ekskluzivu koja je pod sve većim kritikama gaming zajednice

Ryse se na tržištu trebao pojaviti još davnih dana i to kao ekskluziva za Xbox 360 koja bi iskoristila sve mogućnosti Kinecta. Crytek je prvo odustao od Kinecta, a onda i od Xboxa 360. Na kraju je projekt praktički pokrenut iz početka i u dogovoru s Microsoftom odlučeno je da igra bude jedan od launch naslova za Xbox One.

 

No, unatoč višegodišnjem razvoju, igra se već mjesecima zasipa brojnik kritikama iz raazloga što svi dostupni materijali sigeriraju da se radi o naslovu za koji gotovo pa neće biti potreban skill – jedino što ćete trebati dobro odrađivati je pravovremeno pritiskanje tipki. Ipak, nedavno se povodom toga oglasio i sam Crytek uz obećanje da će promijeniti tu filozofiju, no pitanje je koliko to mogu s obzirom na vrlo brzi dolazak Xbox One-a na tržište.

 

Bilo kako bilo, Crytek je sada objavio i dva nova trailera koji bi nas trebali pobliže uvući u priču Rysea:

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije