http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

bruce od malih nogu

Dirljivi TV spot za Batman: Arkham Origins

1367172341-batman-arkham-origins-8
Datum objave:
18.10.2013 09:31
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Warner Bros. je objavio kratki CGI TV spot za nadolazeću Batman igru koju ćemo moći zaigrati već krajem ovog mjeseca

'Arkham Origins' biti će treća igra u batman franšizi, nakon Arkham Asyluma i Arkham Cityja. Igra će biti zapravo prequel franšizi i prikazati Bruceov ulazak u svijet Viteza tame. Upravo to na vrlo dramatičan i upečatljiv pokazuje i novi TV spot za igru:

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti 25. listopada i to na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama. U isto vrijeme Rocksteady, studio koji stoji iza prve dvije igre na franšizi, već radi na četvrtoj koja bi se na tržištu trebala pojaviti tijekom sljedeće godine.

 

Uza sve to, obje igre sljedećih će nekoliko dana biti na ogromnom sniženju na Steamu, te ih je moguće kupiti za tek po 5 eura po naslovu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije