http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HOTS

Blizzardova MOBA preimenovana u Heroes of the Storm

heroesstorm_27664.nphd
Datum objave:
19.10.2013 13:54
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Blizzard je svoju MOBA igru, pod imenom Dota All-Stars, preimenovao u Heroes of the Storm

Ovo je drugi put da je slavni studio mijenjao naziv igre. Originalno, igra se zvala Blizzard DOTA, no nakon pravne borbe između Blizzarda i Valvea oko korištenja naziva 'DOTA' igra je prvi put promijenila ime. Izdavač je objavio novu web-stranicu kao i teaser animaciju da označi promjenu imena.

 

 

'DOTA' je skraćenica za 'Defense of the Ancients', dobro poznatu mapu koju su napravili obožavatelji za Warcraft 3. Nagodba je omogućila Valveu da nastavi koristiti DOTA naziv u komercijalne svrhe dok je Blizzard svoju igru morao preimenovati u Blizzard All-Stars.


Blizzard je podnio trademark zahtjev za Heroes of the Storm prije nekoliko tjedana, tako da vrlo vjerojatno više neće mijenjati ime igre.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije